Nytt!

 
I tisdags var jag och shoppade och då hittade jag denhär boxen för ett riktigt bra pris! Då kunde jag ju såklart inte låta bli. Speciellt när det var sista boxen dom hade inne.
 
Sen idag kom pappa hem med en ny bokhylla till mig. Det behövdes verkligen kan jag säga. Denhär är mycket större än min gamla så nu får jag plats med fler nya böcker! Satt faktiskt nu ikväll och bestämde vilka jag ska ha så det bara är och beställa imorgon, haha!
 
Nytt i bokhyllan | Akademibokhandeln, Bokhylla, Ransom Riggs, nyaböcker | | Kommentera |

The selection

 

Författare: Kiera Cass
Antal sidor: 327
Förlag: Harper Collins
Språk: Engelska
Utgivningsår: 2012
Serie: The selection #1


Handling: *från goodreads*

In a world of glittering gowns and priceless jewels the Selection is the chance of a lifetime: to compete for gorgeous Prince Maxon's ear. But for America Singer it means turning her back on her secret love, and leaving home for a prize she doesn't want.

Then America meets Maxon and all her plans start to crumble. Can the life she's always dreamed of compare to a future she never imagined?


Omdöme:

Jag gillade denhär boken riktigt mycket! Det hände lagom mycket igenom hela boken för att vara intressant ända till slutet. Det enda jag hade problem med var några av namnen men annars var den hur bra som helst!
Jag ser fram emot att läsa resten av serien.
 
Recensioner | | Kommentera |

Sätt mig i brand

 
Författare: Tahereh Mafi
Antal sidor: 364
Förlag: B. Wahlströms
Orginal titel: Ignite me
Språk: Svenska
Utgivningsår: 2014
Serie: Rör mig inte #3
 
Handling: *från goodreads*
Juliette överlevde en pistolkula i bröstkorgen. När hon vaknar efter att ha svävat mellan liv och död vet hon varken om rebellerna är besegrade eller om Adam eller ens någon av hennes vänner fortfarande lever. Warner har räddat Juliettes liv. Warner, överbefälhavaren. Warner, som hon hatade, men som blev hennes älskare. Warner, Adams bror. Juliettes och Warners kärlek är förbjuden, men omöjlig att kämpa emot. Nu vill Warner slåss vid hennes sida mot Återetablissemanget, och krossa skräckväldet. Men är det verkligen det enda han vill med henne? Tahereh Mafi avslutar sin hyllade trilogi med att ge hopp om framtiden. Terrorn kommer att få ett slut. Men inte förrän en våldsam strid har utkämpats. 
 
Omdöme:
Jag tyckte att boken var rätt bra men väldigt seg. Det kändes som att det inte hände någonting förens i dom sista kapitlena och där hände allting väldigt fort. Men det var väl ett helt okej slut på serien. Även fast det var väldigt förutsägbart vad som skulle hända. 
 
Recensioner | | Kommentera |
Upp