Mina student och födelsedagspresenter

Tänkte att jag skulle visa vilka böcker jag fick när jag tog studenten och fyllde år.
Jag har ju redan lagt upp dom böcker som jag beställde med presentkortet som jag fick på studenten. Men jag fick några böcker direkt också.
 
 
Till att börja med fick jag denhär underbara illustrerade Harry Potter boken. Illustrationerna är verkligen så fina! Har önskat mig denhär sen jag såg den första gången och nu äger jag den äntligen!
 
I födelsedagspresen fick jag dom tre sista Harry Potter böckerna! Egentligen fick jag dom fyra sista men jag äger redan den flammande bägaren så den ska jag byta mot någon/några andra roliga böcker!
Känns som det är Harry Potter tema på mina bok presenter haha! Men jag är superglad över att äntligen ha hela Harry Potter serien!
 
 
 
 
 
Nytt i bokhyllan | | Kommentera |

Harry Potter och hemligheternas kammare

 

Författare: J.K. Rowling
Antal sidor: 423
Förlag: Rabén & Sjögren
Orginal titel: Harry Potter and the chamber of secrets
Språk: Svenska
Utgivningsår: 2000
Serie: Harry Potter #2


Handling: Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men hur ska han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockman? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjde Myrtle? De verkliga problemen börjar når någon, eller något, förstenar den ena Hogwarteleven efter den andra. Är det Harrys största fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker - Harry Potter själv?

Omdöme: Sjukt bra bok! Den var lätt att läsa och jag tog mig igenom den på en dag trots den är över 400 sidor lång. Jag fattar inte varför jag inte läst Harry Potter serien tidigare?! Jag älskar ju filmerna men böckerna är hundra gånger bättre!

Jag önskar att jag hade börjat läsa serien för kanske 10 år sen. Det var kanske 3 - 4 år sen jag läste den första boken och jag kan inte förstå varför jag inte fortsatte med resten av böckerna då. Men nu ska det inte ta lika lång tid tills jag läser nästa, haha.

 

 

Recensioner | | En kommentar |

Vad jag läser just nu

Just nu håller jag på och läser Harry Potter och hemligheternas kammare. Jag fick dom fyra sista böckerna i födelsedagspresent så nu kände jag att det var dags att ta tag i denhär serien! Det är helt sjukt vad fort det går att läsa Harry Potter. Började för nån timme sen o är redan 300 sidor in i boken.

Allmänt | | Kommentera |
Upp