Stealing Parker

 

Författare: Miranda Kenneally

Antal sidor: 242

Förlag: Sourcebooks fire

Orginal titel: -

Språk: Engelska

Utgivningsår: 2012

Serie: -

Handling: *Från goodreads*

Parker Shelton pretty much has the perfect life. She’s on her way to becoming valedictorian at Hundred Oaks High, she’s made the all-star softball team, and she has plenty of friends. Then her mother’s scandal rocks their small town and suddenly no one will talk to her.

Now Parker wants a new life.

So she quits softball. Drops twenty pounds. And she figures why kiss one guy when she can kiss three? Or four. Why limit herself to high school boys when the majorly cute new baseball coach seems especially flirty?

But how far is too far before she loses herself completely?

Omdöme:

Jag älskar Mirandas böcker och dethär var inget undantag! Jag gillar hur man kan känna igen sig i Parkers liv. Jag är ju dock inte så insatt i baseball så jag fattade inte direkt alla baseball termer osv. Men överlag tycker jag den var riktigt bra! Catching Jordan var snäppet bättre men jag gillade ändå denna riktigt mycket!

 
 
Recensioner | | Kommentera |

Sms från Soppero

 

Författare: Ann-Helén Laestadius

Antal sidor: 151

Förlag: En bok för alla

Orginal titel: -

Språk: Svenska

Utgivningsår: 2007

Serie: -

Handling:

Ett mystiskt sms förändrar livet för 13 - åriga Agnes som bor i Solna utanför Stockholm. Agnes har i hemlighet börjat lära sig samiska, ett språk som hennes mamma inte talat sen hon lämnade byn Soppero i Norrbotten. Messet på det förbjudna språket kommer ifrån samen Henrik, 14 år. Agnes packar sin väska och åker till Soppero för att träffa honom och sina släktingar. Hon är kär och hon har planerat en överraskning men hon möter på oväntat motstånd.

Omdöme:

 

Dethär är också en såndär bok som stått i min bokhylla pinsamt länge. Jag försöker läsa alla böcker jag haft länge. Speciellt dom kortare eftersom jag försöker komma ikapp i min goodreads utmaning. Men denhär boken gillade jag inte alls. Den var rörig och jag hängde inte med i vilken person det handlade om eftersom det byttes så ofta.

 
Recensioner | | Kommentera |

Som om ingenting

 

Författare: Katarina von Bredow

Antal sidor: 214

Förlag: Rabén & Sjögren

Orginal titel: -

Språk: Svenska

Utgivningsår: 1999

Serie: -

Handling:

På skrivarkursen träffar nittonåriga Elin Paul. De finner en speciell samhörighet och sakta börjar det utvecklas något mer mellan dem. Elin blir kär. Allvarligt kär. Men Paul är tjugofem år äldre. Och han är far till Elins bästa kompis. Elin kämpar emot. Det får inte hända, det finns inte. Men det händer iallafall.

Omdöme:

Det här är en bok som stått nästan pinsamt länge i min bokhylla. Så jag kände att det var dags att ta tag i den. Men jag tyckte inte den var så värst bra. Allt kändes så förutsägbart och jag tyckte den slutade väldigt tvärt. Jag har läst bättre böcker av Katarina.

 

 
 
Recensioner | | Kommentera |
Upp